Lajm i Fundit

League of Legends: Wild Rift dhe Teamfight Tactics vijnë në mobile | GameON BUZZ

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania

Më në fund, Teamfight Tactics ka ardhur në mobile së bashku me setin e ri, ndërkohë që mësuam gjithashtu edhe më shumë informacione rreth League of Legends: Wild Rift në konsola dhe mobile. Le të zbulojmë më shumë në këtë GameON Buzz!