Lajm i Fundit

Lajme të këqija për fansat e GTA 6 | GameON BUZZ

Çdo gamer në botë po e pret me entuziazëm lançimin e GTA 6. Ka patur vazhdimisht leaks të ndryshëm, të cilët jepnin data të ndryshme për zbulimin e lojës, ku më i fundit thoshte se ajo do të vinte në 25 mars. Megjithatë, 25 marsi tashmë u kalua dhe nuk u morr vesh asgjë për lojën dhe jo vetëm kaq, pasi burimet kanë akoma edhe më shumë lajme të këqija për fansat e serisë. Le të zbulojmë më shumë në këtë GameON Buzz.