Lajm i Fundit Mobile Nintendo PC PS4 Xbox One

Fortnite Season 4 Map VS Fortnite Season 5 Map

Para 2 ditësh sezoni i pestë i Fortnite doli, dhe një grusht ndryshimesh të mëdha në hartën Fortnight Battle Royale erdhi bashkë me të. Këto ndryshime përfshijnë një ‘desert biome’ për herë të parë, ‘Dusty Divot’ tani është i mbipopulluar dhe ‘Anarkia Acres’ është transformuar.

Shikoni videon e mësipërme për një krahasim mes ndryshimeve më të mëdha midis Sezonit 5 të Fortnite dhe Sezonit 4.