Lajm i Fundit

Cooler në trailer-in e Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ mori disa traile të rinj në EVO 2018 dhe ju mund të gjeni dy prej tyre të bashkuar në videon që kemi vënë më lart. E para krijon sagën Saiyan të Dragon Ball Z, me formën bazike të Goku dhe Vegeta, dhe karaktereve të ardhshme DLC që shkojnë kokë më kokë, e plotësuar me përfundimin e tyre dramatik. Të dyja lançohen në vetëm disa ditë, më 8 gusht.

Trailer-i i dytë na jep pamjen tonë të parë të aftësove të Cooler në lojë dhe ai duket brutal. Ai e adopton formën e tij përfundimtare gjatë luftimit dhe ne jemi dashuruar me mënyrën se si krijohen disa nga sulmet e tij. Ende nuk ka informacion për lançimin e “Cooler“, por ne jemi të sigurtë se ai dhe Android-i i cili do të zbulohet ende nuk do të jenë shumë larg.