Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Anthem: 20 min gameplay eksplozive

Gjatë E3 së këtij viti, EA lëshoi informacione të ndryshme rreth Anthem, dhe një video të re gameplay, por vetëm ata që morën pjesë në ekspozitë, patën mundësi ta shihnin të plotë.

Pothuajse një muaj më vonë, BioWare e ndau me lojtarët videon e shfaqur në E3, që përmban njëzet minuta gameplay me komentin e prodhuesit kryesor të lojës, Ben Irving.