game-of-thrones
TV & Movies

Game of Thrones: Një ndër personazhet tona të preferuara mund të vdesë?!

Ne e dinim se fundi po vinte në Game of Thrones Season 8, por kemi frikë se mund të vijë edhe më shpejt se sa imagjinonim për një karakter që na ndjekur që nga sezoni i parë. Ndërkohë që një vdekje e madhe nuk është konfirmuar, ky lajm, i freskët nga prapaskenat, duket se flet shumë rreth asaj që do të ndodhë kur gjithçka të ketë përfunduar kur të thuhet dhe bëhet gjithçka. A jeni gati? Spoilers Gjigandë më poshtë. Ju jeni paralajmëruar.

Sipas gazetës The Hollywood Reporter (H / T Harper’s Bazaar), Nikolaj Coster-Waldau (i njohur më mirë si Jaime Lannister për ne) do të marrë 1 milion dollarë për episod, por shfaqet vetëm në katër nga gjashtë episodet e fundit të Game of Thrones Season 8.

Kjo… nuk tingëllon premtuese. Natyrisht, kjo nuk do të thotë se duhet të jetë një vdekje. Karakteret shpesh shkojnë e vijnë me shumë figura kyçe që që tejkalojnë disa episode për pak kohë, për shkak të përpjekjeve për të  futur çdo gjë në një episod. Kurrë nuk ka qenë që më e theksuar se prerja e Game of Thrones Season 8 deri në gjashtë episode. Megjithatë, duke shpresuar se, në vend të Jaime-t, që po kalon një vdekje të ngadaltë e të dhimbshme, ai po i jep kalit të tij diku tjetër, ku aksioni bëhet pjesë e një vendi tjetër në Westeros (nëse ka ngelur ndonjë vend pa u shkatërruar nga luftërat e shumta). Ne thjesht mbajmë gishtat e kryqëzuar për Jaime-n dhe shpresojmë që ai të arrij në finalen e madhe. Të lutem HBO mund ta bësh këtë të mundur?