Lajm i Fundit PC

World of Warcraft: ‘Story Trailer’ i parë me Jaina Proudmoore

Warbringers: Jaina tregon shtrigën e Kul Tiran kthyer në vendin e saj në shtëpi. Faji i Jaina për vdekjen e babait të saj,(Daelin Proudmoore, Lord Admiral i Kul Tiras), e përndjek. Daelin kishte luftuar me orcs, kur Jaina ishte bërë aleat me shumë prej tyre, madje edhe me Warchief-in e tyre, Thrall. Përfundimisht ajo e braktisi babanë e saj për të luftuar dhe si rrjedhojë dhe familjen e saj.

Në fund të videos, Jaina shkon në anijen që familja e saj u mbyt dhe e ngriti atë mbi oqean, duke e dërguar atë në Stormwind. Ajo betohet të kthehet tek njerëzit e saj dhe të hakmerret për vdekjen e babait të saj, pasi marrëdhënia e saj me orcs nuk është më e vjetër sa sulmet e saj ndaj qyteteve të Aleancës.

World of Warcraft: Battle for Azeroth do të dalë më 18 gusht për PC dhe Mac.