Lajm i Fundit

E3 2020 anullohet zyrtarisht | GameON BUZZ

Këto janë realisht kohë shumë të vështira për të gjithë dhe përhapja masive e coronavirus ka shkaktuar që një tjetër event masiv i industrisë së gaming të anullohet. Po flasim pikërisht për E3 2020. Ndjekim GameON Buzz për të zbuluar më shumë.