Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Destiny 2: Trailer-i i ri i Forsaken

Lëshimi i zgjerimit të parë të madh për Destiny 2 po vjen shpejt dhe Bungie ka filluar të ndajë gjithnjë e më shumë informacion me publikun rreth DLC-së që pritet të përmirësojë ndjeshëm lojën që prej 4 shtatorit.

Trailer-i më i ri i Forsaken përqendrohet në një nga karakteristikat më të rëndësishme të Destiny 2: ‘loot’-i i pafund (shpresojmë shumë). Në mënyrë të veçantë, në videon e mësipërme, ju mund të shihni disa nga pajisjet më të rralla që do të vijnë në lojë, copëza të armaturave ekzotike dhe armë, të cilat janë mjaft interesante.

Destiny 2 është lëshuar tashmë për PS4, Xbox One dhe PC.