Lajm i Fundit

Demon Hunter vjen në Hearthstone | GameON BUZZ

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania . UNDP bashkon forcat me Telekom për t’i ofruar publikut shqiptar informacione shëndetësore https://gameon.al/tech/covid-19-undp-…

Për herë të parë që prej lançimit të Hearthstone në 2014, një klas i ri po vjen në lojë. Ardhja e expansion-it Ashes of Outland do të sjellë gjithashtu edhe Demon Hunter, së bashku me një campaign të ri falas. Le të mësojmë më shumë mbi këtë klas dhe campaign në këtë GameON Buzz.