Nintendo

Dark Souls Remastered: Lançohet data e lëshimit për Switch

Pothuajse tre muaj pas lëshimit të Dark Souls Remastered në PS4, Xbox One dhe PC, FromSoftware dhe Bandai Namco më në fund kthehen për të lançuar datën që do të shohim lojën në Nintendo Switch dhe jo vetëm…

Në mënyrë të veçantë, pronarët e Switch do të kenë mundësinë të gëzojnë lojën dhe të gjitha DLC-të e saj nga 19 tetori ndërkohë që në të njëjtën ditë do të lëshojë amiibo e Solaire of Astora. Por deri atëherë, ne së pari do të zhvillojmë një test të rrjetit, për të cilin fatkeqësisht nuk dimë më shumë, për momentin.

Së fundi, të dy kompanitë kanë zbuluar disa detaje rreth performancës së titullit në konsolë hibrid të Nintendo, krahasuar me PlayStation 3. Në PS3 loja u zhvillua në 720p dhe 30 FPS, ndërkohë që në Switch do të kandidojë për 1080p dhe 30 FPS, të ankoruar dhe në 720p, 30 FPS. Serverat do të suportojnë deri në gjashtë lojtarë.

Dark Souls Remastered është lëshuar për PS4, Xbox One dhe PC.