Lojërat e PS Plus për muajin maj janë bërë leak dhe janë brutale
Lojërat e PS4 për PS Plus të muajit maj mund të jenë bërë leak online dhe nëse rezultojnë të jenë të vërteta, atëherë ato janë brutale. Një muaj i ri nënkupton që një tjetër lojë e PS Plus është bërë…
Red Dead Redemption 2: Lançohen pakot PS4 Pro
Sony është duke investuar shumë tek Red Dead Redemption 2 dhe bën mirë, pasi pritshmëritë janë që të jetë një nga shitësit më të mëdhenj të vitit 2018. Si pjesë e thashethemeve të vazhdueshme të marketingut, mbajtësi i platformës sapo ka…
Dark Souls Remastered: Lançohet data e lëshimit për Switch
Pothuajse tre muaj pas lëshimit të Dark Souls Remastered në PS4, Xbox One dhe PC, FromSoftware dhe Bandai Namco më në fund kthehen për të lançuar datën që do të shohim lojën në Nintendo Switch dhe jo vetëm... Në mënyrë…