Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Cyberpunk 2077: Traileri i E3 përmban kodet falas për Witcher 3

Traileri i ri për Cyberpunk 2077 ishte një nga surprizat e mëdha të konferencës Microsoft E3. Videoja e re për ardhjen e roleve sci-fi nga zhvilluesit e WitcherCD Projekt Red u shfaq në fund të prezantimit – organizuar si sulm i hakerëve. Shikuesit me vëmendje ishin në gjendje të gjenin disa kode në sulmin e supozuar kibernetik. Ndërkohë, është e qartë: Prapa çelësave fshihet versioni i plotë i The Witcher 3. Një ide e e gjetur e zhvilluesve!

CD Projekt Red po udhëton në Los Anxhelos me lajmet e fundit dhe një trailer të freskët për Cyberpunk 2077 në E3 2018. Videoja e re u shfaq si surprizë në konferencën e Microsoft. Shfaqja ishte në mbarim, kur papritur një sulm hakerash u organizua. Ky ishte sinjali i nisjes për prezantimin e Cyberpunk 2077. Shikuesit e vëmendshëm ishin në gjendje të gjenin kodet e shumta gjatë sulmit kibernetik të supozuar, ndër të tjera – ata vrapuan shpejt tek ekranet.

Pak më vonë, tifozët raportuan në Twitter: Prapa çelësave fshihet versioni i plotë i Witcher 3 duke përfshirë kalimin e zgjerimit. Një surprizë fantastike! Nëse do të ishit mjaft të shpejtë, mund të blinit kodet në Xbox store dhe të merrnit lojën më të shquar të roleve nga CD Projekt Red falas. Ne dyshojmë që një nga kodet ende funksionon. Për mostrat e rastësishme, çelësat tashmë ishin marrë dhe paguar.

Video E3 gjithashtu përmban materiale të fshehura. Nëse ju shikoni nga afër, ju do të zbuloni se sci-fi role vjen pa mikrotransaksione. Përveç kësaj, tifozët mund të presin gjithçka që Witcher 3 kishte për të ofruar. Kjo do të thotë: Nuk ka masa DRM në PC dhe disa DLC falas. Një datë të lëshimit, zhvilluesit nuk duan të kenë tani. Cyberpunk 2077 duhet të hyjë në treg, vetëm nëse plotëson kërkesat e larta të zhvilluesve.