Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Cyberpunk 2077: Lançohen 48 minuta gameplay

CD Projekt Red ka lëshuar 48 minuta gameplay në formën e një videoje. Kështu që ju mund të shihni tani pa Twitch, atë që duket si gameplay-n e ardhshëm të lojës. Sidoqoftë, gameplay mund të themi që është në zhvillim e sipër, por ende bën një përshtypje fantastike.

Kështu duket gameplay i video-lojës ‘role-playing’, që është Cyberpunk 2077! Për 48 minuta, heroina e saj V ndjek atë që ka për të bërë disa punë në Night City.

Ju mund të shihni se si e eksploroni qytetin dhe bisedoni me NPC-të atje. Pra, ju bëni misione, por gjithashtu duhet të merrni vendime që ndikojnë në ecurinë e tregimit. Me një makinë që i jepni nëpër Open World-in e lojës dhe plot luftëra mes zjarri në Egosicht, Cyberpunk 2077 premton shumë.

Gjithashtu paraqitur në video është mënyra se si ju mund të përmirësoni karakterin tuaj me implantet. Cyberpunk 2077 duket fantastik madje edhe në versionin e hershëm dhe ju bën të doni që më në fund të jeni në gjendje ta luani atë.