Lajm i Fundit TV & Movies

Creed 2: Shfaqen pamjet e reja të Dragos në trailer-in e ri të filmit

Pjesa më e madhe e trailer-it përqendrohet në përgatitjen e lodhshme të Adonis Creed për përballjen, si dhe në ndryshimin e dinamikës së jetës së tij personale për shkak të të dashurës së tij shtatzënë, e luajtur nga Tessa Thompson.

“Jeta është bërë një akt balancues për Adonis Creed. Midis detyrimeve personale dhe trajnimit për përballjet e tij të ardhshme të mëdha, ai është kundër sfidës së jetës së tij “, thuhet në përmbledhjen e filmit.

“Duke u përballur me një kundërshtar me lidhje me të kaluarën e familjes së tij, ai vetëm intensifikon betejën e tij të afërt në ring. Rocky Balboa është aty pranë tij dhe së bashku, Rocky dhe Adonis do të përballen me trashëgiminë e tyre të përbashkët, pyesin se çfarë është e mundur të luftojmë dhe zbulojmë se asgjë nuk është më e rëndësishme sesa familja. Creed II ka të bëjë me kthimin në bazat për të rizbuluar atë që ju bëri një kampion në vendin e parë dhe duke kujtuar se, pavarësisht se ku shkoni, nuk mund t’i shpëtoni historisë suaj “.

Creed II, shkruar nga Stallone dhe drejtuar nga Steven Caple Jr, arrin 21 nëntor.