Lajm i Fundit

Closed Beta e Valorant vjen në 7 prill | GameON BUZZ

Pritjes së gjatë për Valorant thuajse i ka ardhur fundi. Riot Games njoftoi më 30 mars se closed beta e Valorant do të niste më në fund në disa rajone të botës më 7 prill. Më shumë informacion mbi këtë beta, si dhe mënyrën se si mund të bëheni pjesë e saj, do ta mësoni në këtë GameON Buzz.