Lajm i Fundit

Call of Duty Warzone është lançuar | GameON BUZZ

Call of Duty Warzone është zyrtarisht këtu dhe duket po aq fantastike sa çe prisnim. Activision zbuloi trailerin e saj pardje, duke zbuluar që loja do të vinte zyrtarisht në datë 10 mars. Nëse nuk e dinit ajo është free-to-play dhe cross-play, pra të gjithë gamerat mund të kënaqen. Le të zbulojmë për shumë për detajet e battle royale-it të Modern Warfare në këtë GameON Buzz.