Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Call of Cthulhu: Shihni orën e parë gameplay

AllGamesDelta paraqiti 1 orë gameplay të lojës së ardhshme të Cyanide Studio, Call of Cthulhu.

Brenda gameplay-t ne hedhim një vështrim më të gjerë në mjedisin atmosferik të Cyanide Studio, me protagonistin tonë që kontaktonte NPCs të ndryshme përmes dialogjeve alternative dhe eksplorimit.

Bazuar në tregimet e HP Lovecraft, Call of Cthulhu do të çojë lojtarë në vitin 1924 me protagonistin tonë Pierce, një detektiv privat i cili thirret për të hetuar vrasjen e familjes Hawkins në ishullin Darkwater. Një udhëtim misterioz dhe një tërheqje që shpalos paranoja dhe terrori.

Call of Cthulhu do të dalë më 30 tetor për PC, PS4 dhe Xbox One.