Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Assassin’s Creed Odyssey: Trailer-i i ri nga Ubisoft

Assassin’s Creed Odyssey do të lëshohet tetorin e ardhshëm dhe me të do të sjellë disa tipare të reja në formulën e njohur të një ekskluziviteti të suksesshëm. Midis tyre është aftësia për të zgjedhur gjininë e karakterit tuaj, stilin me të cilin duhet luftuar, mënyrën se si do të sillet dhe shumë më tepër.

Trailer-i i ri lojës përqendrohet pikërisht në këtë mekanizëm dhe tregon në mënyrë epike fuqinë që mund të kenë zgjedhjet, nga gjërat më të thjeshta deri tek më të komplikuarat.

Assassin’s Creed Odyssey do të dalë më 5 tetor për PS4, Xbox One dhe PC.