Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Assassin’s Creed Odyssey: Shihni 27 minuta gameplay

Assassin’s Creed Odyssey dëshiron të kënaqë fansat me ‘stealth mecanics’ OG, duke ofruar gjithashtu më shumë si zgjerimi i roleplaying saj me zgjedhjen e dialogut dhe shtigjet e degëzimit.

Shikoni videon më lart dhe do të shihni se ka pak nga të gjitha. Odyssey ka gjithçka, nga betejat e drejtpërdrejta ‘conquest’ me njëqind pjesëmarrës në misionet e njohura ‘stealth’, ku ju depërtoni në komplekset e armikut.

Një tjetër aspekt zbavitës i Odyssey që na çuditi disa herë gjatë playthrough tonë ishte mercenarët që ju gjuanin. Nëse bëni zhurmë të mjaftueshme në Greqinë e Lashtë, më shumë shpërblime do të vihen për kokën tuaj dhe mercenarë të fortë do të fillojnë t’ju ndjekin nëpër rrugët e Greqisë.

Assassin’s Creed Odyssey vjen më 5 tetor për PlayStation 4, Windows PC dhe Xbox One.