PC PS4 Xbox One

Shadow of Tomb Raider tregon se si Lara Croft mund të jetë e zgjuar dhe e shkathët

Lara Croft është një luftëtare dhe një atlete e aftë, por për këtë trailer të Shadow of the Tomb Raider, Square Enix dëshiron të tregojë se sa e zgjuar dhe e shkathët mund të jetë heroina.

Publikimi i Shadow of the Tomb Raider po afrohet dhe Eidos Montréal nuk ka ndalur në promovimin dinamik të lojës. Për disa ditë ne kemi parë disa trailers të shkurtër në aventurën e re të Lara Croft, dhe e fundit vjen për të na treguar disa nga aftësitë dhe pajisjet e dashur të heroinës.

Siç shpjegon Eidos Montréal, ju do të duhet të jeni të zgjuar dhe krijues për ti mbijetuar si rreziqeve të xhunglës dhe armiqëve që ju gjuajnë.

Shadow of the Tomb Raider do të dalë më 14 shtator për PS4, Xbox One dhe PC.