Lajm i Fundit

Football Manager 2019 ka një datë lançimi

Sport Interactive njoftoi se Football Manager 2019 do të lançohet zyrtarisht më 2 nëntor.

Football Manager 2019 do të jetë loja e parë e serive që do të sjellë Deutsche Fußball Liga me të gjitha ekipet gjermane të përfshira. SEGA në njoftimin e lojës Sports Interactive thotë se Football Manager i ri do të shfaqë një numër karakteristikash të reja dhe të përmirësuara për të ofruar një përvojë shumë realiste për lojtarët.

Ata që e blejnë Football Manager 2019 ‘pre-order’ do ta marrin ndeshjen me zbritje prej -10%, por nuk do të kenë akses në materiale shtesë siç është  Contract Extension Bonus. Natyrisht, së bashku me pre-order ju do të keni akses në beta që nga 19 tetori.