Kompania mëmë e TikTok sfidon Tencent në mobile gaming
ByteDance duket ti jetë vënë pas Tencent. ByteDance, kompania mëmë e medias sociale TikTok, është duke kërkuar për mënyra që të hyjë në tregun e mobile gaming. Kompania tashmë ka marrë hapa në ndërtimin e një divizioni gaming, duke blerë…
Lunar New Year vjen sot në PUBG Mobile
Spring Party ka filluar. Eventi i PUBG Lunar New Year, Spring Party, fillon sot. Ky i fundit do të prezantojë disa items me tematikë të re dhe do tu japë mundësinë lojtarëve të marrin disa rewards ekskluzivë. Duke u futur…