Mobile PS4 Xbox One

Injustice 2 – Gjithçka që duhet të dini

Warner Bros Interactive dhe DC Entertainment kanë nxjerr një trailer të ri për Injustice 2, duke theksuar “gjithçka që ju duhet të dini” për lojën e ardhshme.

Traileri paraqet përvoja të reja që Injustice 2 do të sjellë në lojë. Lojtarët janë në gjendje të formojnë reparte deri në 50 lojtarë, si dhe të ndajnë veshje dhe të krijojnë ekipin e tyre unik të super heronjve. Ata gjithashtu do të fitojnë veshje dhe shpërblime të tjera nga sfidat ditore dhe javore.

Injustice 2 del me 19 Maj 2017. Zhvilluesi i lojës, NetherRealm Studios, tashmë ka konfirmuar se cilët super heronj do të shfaqen në paketën e parë DLC.