A ia vlen të bësh upgrade në PCIe 4.0 | OPINION
Në këtë artikull, ne do të shpjegojmë shkurtimisht se çfarë është PCIe, çfarë është versioni i tij i fundit, si krahasohet PCIe 3.0 me PCIe 4.0 dhe në fund të fundit, ne do të diskutojmë nëse PCIe 4.0 ia vlen…
Anime UNDERRATED që duhet të shihni
Ndonjëherë kur doni të shikoni ndonjë anime, përballeni me zgjedhje të shumta si trendet e momentit ose anime. Por ka goxha anime underrated të cilat duhet t’i shikoni dhe ne po iu sjellim një listë me disa prej anime underrated…