TV & Movies

Shihni dhe shijoni trailer-in e parë madhështor të Captain Marvel

Ju prezantojmë me Carol Danvers në trailer-in e Captain Marvel.

Trailer-i i parë për filmin e ardhshëm të Universit Marvel është këtu. Pamjet e para të Captain Marvel sapo mbërritën në zyrat e GameON Albania dhe mund të themi që duket të jetë një film FANTASTIK.

Spoilers më poshtë për ata që nuk kanë parë ende Avengers: Infinity War!

Ka shumë parashikime për këtë film pas përfundimit të Avengers: Infinity War. Gjatë skenës ‘post-credit’, ne pamë Nick Fury të dërgojë një mesazh nëpërmjet një biperi të tij para se ai të shpërbëhet në pluhur. Para përfundimit të skenës, ne i hedhim një pamje të ekranit, duke paraqitur logon e Captain Marvel. Është e qartë se Captain Marvel do të luajë një rol të madh në filmin e ardhshëm të Avengers.

Më parë këtë muaj, Entertainment Weekly solli pamje nga xhirimet, duke shfaqur zyrtarisht Carol Danvers (Brie Larson) në kostumin e saj për herë të parë. Ky tipar tregoi disa detaje të reja rreth filmit, duke shpjeguar se Danvers tashmë do të ketë fuqitë e saj. (Ky nuk do të jetë një ‘origin story’.) Ajo e la Tokën për t’u bashkuar me një ekip të njohur si Starforce, i cili udhëhiqet nga një personazh i luajtur nga Jude Law. Pamjet gjithashtu konfirmojnë se ajo do të hasë Ronan të Lee Pace-it që së pari e takuam në Guardians of the Galaxy  dhe Skrulls, alienët që ndryshojnë formën që kanë qenë prej kohësh keqbërësit klasikë në historitë e Marvel. Filmi i vendosur në vitet 1990 do të shfaqë gjithashtu një Nick Fury (Samuel L. Jackson) dhe Agent Coulson (Clark Gregg), relativisht të rinj në moshë dhe do të paraqesë kohën e Danvers si një pilot për Forcat Ajrore të SHBA.

Siç e shohim në trailer, Danvers po kthehet në Tokë. Ajo thotë se ajo kishte disa kujtime të kohës së saj atje, por ajo duket se ka humbur shumë prej tyre pasi u bë anëtare e Starforce. Duket sikur dikush po e ndjek atë dhe duket se ka një aleat “të pazakontë” tek Nick Fury, i cili duket të jetë më pak i hidhur dhe cinik sesa karakteri që takuam së pari në Iron Man dhe pjesa tjetër e MCU deri më tani.

Zbulimi më i madh këtu është se si Captain Marvel do të eksplorojë të kaluarën e Danvers, duke qenë se ardhja në shtëpi duket qartë se nxit disa kujtime dhe ka një sërë skenash të fëmijërisë së saj dhe të trajnimit bazë, të cilat ndihmojnë në informimin e heroit që do të bëhet.

Captain Marvel do të vijë në sallat e kinemasë më 8 mars 2019.