Tag: valkyrae

Top 10 femrat më të shikuara në Twitch për muajin Gusht 2021
Ka qenë një vit i suksesshëm për streamers Twitch, me shumë prej tyre që bëjnë lëvizje pasi talentet kryesore si Valkyrae dhe të tjerët u zhvendosën në platforma të ndryshme si YouTube Gaming. Këtu janë krijuesit kryesorë të përmbajtjes femra…
Streamer-ja Sydeon abuzohet në një lojë Valorant
Conent creator i Cosplay, Sydney "Sydeon" ka dalë me disa përvoja shqetësuese kur luante Valorant. Sydeon e cili ka luajtur veçanërisht Among Us së bashku me Rachell Hoffstetter "Valkyrae", ka përjetuar ngacmime të rënda nga lojtarët ”toksikë” ndërsa ishte në…
Valkyrae shpjegon pse po largohet nga shtëpia e Pokimane
Rachel ‘Valkyrae’ Hofstetter po kërkon të largohet nga shtëpia që ndan me kolegët e tjerë Imane ‘Pokimane’ Anys dhe Janet ‘xChocoBars’ Rose. Në një transmetim të fundit ajo zbulon arsyet pse po merr këtë vendim. Valkyrae ka gati një vit…
Valkyrae kryeson si streamer femër më e madhe
Valkyrae kryeson si femra streamer me shikueshmëri pothuajse dyfish sesa Pokimane Tremujori i parë i vitit 2021 ka parë ngritjen e pabesueshme të Rachel ‘Valkyrae’ Hofstetter e cila ka rrëzuar Imane ‘Pokimane’ Anys nga garimi për influencuesen më të mirë…
Amouranth bëhet streamer më e madhe femër duke kaluar Pokimane
Twitch është një prej platformave më të mëdha streaming ku çdo gjë mund të ndryshojë fare lehtë. Një rast i tillë së fundmi është Amouranth e cila është streamer më e madhe femër në Twitch duke kaluar shumë femër të…
Nga vijnë të ardhurat e streamer Valkyrae?
Sigurisht Valkyrae është një nga streamers më të famshëm që YouTube ka por e keni pyetur ndonjëherë veten se nga vijnë të ardhurat e saj? Me një audiencë tepër të madhe në rritje, Valkyrae ka patur një vit tepër të…
Valkyrae po i bashkohet serverit të GTA Online NoPixel RP
Streamer-a të famshëm po i bashkohen së fundmi serverit të GTA Online NoPixel roleplay dhe një prej tyre është lojtarja e famshme Valkyrae. Serveri i Grand Theft Auto Online NoPixel roleplay ka bashkuar shumë streamer-a të famshëm deri më sot…
Valkyrae hedh shenja drejt një loje Among Us me Ariana Grande
Rachel Valkyrae Hofstetter mund të jetë para një prej transmetimeve më të mëdha të jetës së saj, pasi ylli i 100 Thieves ka sugjeruar një lojë Among Us me Ariana Grande. Kur një fans e bëri këtë pyetje në transmetimin…
Valkyrae thotë se Among Us nuk ka vdekur në YouTube
Among Us është ende një nga videolojërat më popullore në YouTube. Kjo sipas yllit të platformës, Rachel 'Valkyrae' Hofstetter. Asnjë lojë nuk ka parë ndonjë rritje aq meteorike sa Among Us në 2020. Ajo u bë një fenomen për muaj…
Valkyrae shpjegon pse bëri një pushim nga YouTube streaming
Streamer-ja Valkyrae ka shpjeguar se përse ka marrë një pushim nga YouTube streaming. Ajo e komunikoi këtë në transmetimit e fundit të saj. Në stream-in e saj të fundit të dielën e datës 17 janar, Valkyrae shpjegoi se bëri një…