Tag: titanfall

Një serial i Apex Legends mund të vijë në Netflix
Apex Legends do të ishte idealisht i përshtatshëm për një përshtatje sepse historia prezantohet në histori të shkurtra kinematografike që i paraprijnë çdo sezoni të ri. Këto "Stories from the Outlands" prezantojnë Legjends e reja dhe ndërtojnë botën brenda së…
Apex Legends do të ketë përmbajtje nga Titanfall në Season 9
Apex Legends ka pasur një vit të suksesshëm për nga përmbajtja e re dhe duket sikur një nga features më të kërkuara nga komuniteti i fansave do të vijë: më shumë Titanfall. Titanfall, Titanfall 2, dhe Apex Legends ndajnë një univers,…
Titanfall është tashmë në Steam
Lëshuar në 2014, Titanfall ishte loja e parë nga zhvilluesi Respawn, dhe ajo u vlerësua mirë në lançim. Loja përdori diçka të një modeli të shërbimit live, duke përfshirë vetëm modalitetet multiplayer online që kishin NPC, cutscenes dhe elementë të…
Respawn konfirmon të ardhmen e lojërave të Titanfall
"Dhjetë vite, a mund ta besoni?" tha kreu i Respawn Entertainment, Vince Zampella në një postim, teksa po rishikonte udhëtimin e studios së Apex Legends dhe Star Wars Jedi: Fallen Order. Në këtë postim Zampella gjithashtu konfirmon se nuk ka…
Çfarë të presim nga Apex Legends në 2020
Duke lënë pas një vit mjaft të suskesshëm, le të shohim se si loja mund të ndryshojë gjatë 2020. Apex Legends pati një periudhë shumë fitimprurëse gjatë 2019. Që në momentin e lançimit surprizë në shkurt, ka evoluar që të…
Titanfall 3 do të vonohet për të mbështetur më mirë Apex Legends
Titanfall vonohet për të ndihmuar një tjetër "Titanfall" Sot, gjatë një update-i mbi gjendjen e deritanishme të Apex Legends, zhvilluesit e lojës, Respawn Entertainment, konfirmuan se instalimi i rradhës së serive të Titanfall do të shtyhej për më vonë, që…
Harta e Apex Legends u postua para një viti dhe askujt nuk ju bë vonë
Në atë kohë ishte klasifikuar si harta e një Titanfall-i të ardhshëm. Të qenurit një leaker është e vështirë. Praktikisht je duke bërë diçka që nuk supozohet ta bësh nën një anonimitet online që në fund të ditës nuk tregon…
Kjo është guida që ju duhet për të luajtur Apex Legends
"Një lojë battle royale me tiparet e saja unike..." Apex Legends është loja e re battle royale nga zhvilluesi i Titanfall, Respawn. Loja përmban një shumëllojshmëri klasash të ndryshme të personazheve, të quajtur Legends. Secili ka aftësitë e veta unike.…
Titanfall Battle Royale do të shpallet zyrtarisht sot
4 shkurt 2019: Titanfall battle royale do të zbulohet dhe mund të jetë e disponueshme brenda ditës EA dhe Respawn do të njoftojnë një lojë të re sot. Dubbed Apex Legends, një lojë battle royale e vendosur në universin e…
Zhvilluesit e Titanfall do të lançojnë shumë lojëra vitin e ardhshëm
Në mbledhjen e mbajtur nga Electronic Arts dje, Respawn Entertintment do të lancojë disa lojëra në 2019 dhe duket se jo të gjitha janë shpallur për publikun. CEO i EA, Andrew Willson tha se kanë në mendje shumë projekte me…