fbpx

Tag: sucker punch

Ky dizajn i PlayStation 5 me motive të “Ghost of Tsushima” duket mahnitës
Loja Ghost of Tsushima është diçka ndryshe e sjellë nga Sucker Punch Productions, të cilët janë krijuesit dhe të lojërave Sly Coopers. Suksesi i Ghost of Tsushima ishte i madh, me mbi 6 milion kopje të shitura në mbarë botën.…
Zhvilluesit e Ghost of Tsushima bëhen ambasadorë të ishullit të vërtetë
Nate Fox dhe Jason Connell do të jenë ambasadorë të ishullit Tsushima. Siç është raportuar më përpara, drejtori krijues i Ghost of Tsushima, Jason Connell dhe drejtori i lojës Nate Fox, do të bëhen të dy ambasadorë të përhershëm të…
Update-i i ri i Ghost of Tsushima sjell ndryshime në vështirësi
Patch 1.05 është në dispozicion Kanë kaluar disa ditë nga debutimi i Ghost of Tsushima në PlayStation 4 dhe siç u njoftua nga vetë Sony, loja e Sucker Punch u dashurua shpejt nga bota, pasi në tre ditë tejkaloi 2.4…
Ghost of Tsushima për pak mund të ishte me piratë, muskutjerë ose Rob Roy
Sucker Punch lançon sot lojën e dytë për PlayStation 4, të shumëpriturën Ghost of Tsushima. Për të festuar rastin, bashkë themeluesi i Sucker Punch, Brian Fleming, shkruajti një postim në blogun e tij ku rikujtonte zhvillimin e lojës. Si duket,…
Shihni 18 minuta gameplay nga Ghost of Tsushima
Përpara datës së lëshimit të 17 korrikut të Ghost of Tsushima, Sony zbuloi një stream 18-minutësh, i dedikuar tërësisht në gameplay. Sony dhe zhvilluesi Sucker Punch Productions u dha shikuesve "një vështrim të gjerë në pamjet e reja të gameplay,…
Trailer-i i ri i Ghost of Tsushima do të zbulohet në Game Awards
Fatmirësisht nuk do të presim gjatë Gjatë State of Play të 10 dhjetorit, PlayStation zbuloi sekondat e para të trailer-it të ri të Ghost of Tsushima, i cili u mbyll në mënyrë papritur përpara pjesës më të bukur. Momentet e…