Tag: snapchat

Snapchat ka probleme në iPhone
Nëse vërtet mezi po prisni të postoni atë selfie ose të bëni scroll nëpër story në Snapchat, mund të jeni pa fat tani. Shërbimi në aplikacion është i paqartë në rastin më të mirë, ndërsa lufta për të zgjidhur një…
Mediat sociale pezullojnë Trump pas sulmeve të Capitol
Platformat online kanë ndërmarrë veprime kundër Presidentit Donald Trump në përgjigje të inkurajimit të tij për një turmë pro-Trump që sulmoi Capitol-in e SHBA në 6 Janar. Të mërkurën, pas një dite që e pa Donald Trump të përdorte Twitter…
Snapchat ka rritur përdoruesit e saj me 20% në periudhën e pandemisë
Izolimi në shtëpi për shkak të Coronavirus ka rritur ndjeshëm përdorimin e mediave sociale dhe Snapchat nuk ka mbetur jashtë "valles". Platforma regjistroi 11 milion përdorues të rinj në tremujorin e parë të vitit 2020, me 20% më shumë se…
TikTok është viktima e rradhës së Facebook
Pasi klonoi Snapchat, Facebook tani i ka sytë drejt TikTok. Sot transkripte dhe klipe audioje u bënë leak nga mbledhja e Mark Zuckerberg në korrik me punonjësit e tij. Kjo seancë zbuloi shqetësimet e tanishme të Mark, përfshirë këtu anticipimin…
Snap Games janë më në fund live në Snapchat
Para një muaji, Snap Inc njoftoi se do të bënin një hyrje të re në tregun e mobile gaming përmes Snap Games. Kjo erdhi pasi Tencent i ranë në dorë disa aksione të Snap Inc. Kompania premtoi gjashtë lojëra në…
Snap Inc futet në botën e gaming, vijnë 6 lojëra të reja
Një tjetër gjigand i rrjeteve sociale do të provojë të hyjë në këtë industri Edhe pse Snapchat ka qënë në rënie të vazhdueshme gjatë vitit të kaluar, kompania mëmë e saj, Snap Inc, vazhdon të zgjerojë axhendën e saj. Pak…