Tag: settings

Si të rrisni FPS për Warzone në PC
Thuaj STOP vuajtieve tuaja dhe ka ardhur koha që të balancojm FPS në Warzone Mbajtja e FPS të lartë në Call of Duty: Warzone është thelbësore për performancën optimale. Sidoqoftë, mund të jetë e vështirë të përcaktohet se cilat cilësime…
Si të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire
Në këtë guidë do të shohim se si mund të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire. Për të ndryshuar settings në Free Fire duhet të klikoni në gear icon (që ndodhet në cepin e djathtë) në home screen të…
9 mënyra për të përmirësuar eksperiencën gaming në Android
Nëse keni probleme me gaming në pajisjen tuaj Android, këto mënyra mund t’iu ndihmojnë Të gjithë kemi venë re se pas disa kohësh përdorimi të pajisjes suaj Android, performanca e tij ulet. Kjo gjithashtu ndikon edhe kur ju luani lojërat…
Konfigurimet më të mira për Fortnite në mobile
Fortnite është një prej lojërave mobile battle royale më të populluara të lançuara nga Epic Games. Kjo lojë është e përhapur në gjithë botën dhe mund të luhet ndërmjet platformave të tjera. Por për fat të keq kjo lojë nuk…
Konfigurimet më të mira për crosshair në Valorant
Në qoftë se keni probleme me crosshair në Valorant, këto konfigurime mund t’iu ndihmojnë. Shumica e lojërave FPS (First Person Shooter) ku gjithashtu është pjesë edhe Valorant janë lojëra ku aspekti competitive i tyre është tepër i dukshëm. Për të…
Settings më të mira për performancë të lartë në Rainbow Six Siege në PC
Këto janë konfigurimet më të mira me të cilat mund të keni një performancë më të mirë. Shumica e videolojërave FPS(First Person Shooter) kanë një algoritëm të tyrin për të vendosur automatikisht settings sipas hardware që ka PC juaj. Por…
Këto janë settings më të mira për të luajtur Fortnite në PS4
Këto janë opsionet që ju japin ju një avantazh kompetitiv në Fortnite Çdo lojë vjen me disa settings standarte, të cilat i përshtaten shumicës së lojtarëve, por nuk janë perfekte për lojtarët kompetitivë. Edhe pse në fillim duken si shumë…
Këto janë settings që përdor Daequan në Fortnite
Ja se çfarë settings përdor një prej yjeve të parë të Fortnite Daequan është një emër shumë i njohur për komunitetin e Fortnite. Krijuesi i double-pump shotgun ishte një prej lojtarëve më dominant të Fortnite në fillimet e skenës kompetitive…
Disa agjentë të Valorant bëhen më të fortë kur loja luhet në High
Disa mure në Valorant kanë më shumë detaje në High, gjë që të ndihmon të përdorësh më mirë disa aftësi Zakonisht në lojërat FPS rekomandohet që të ulen grafikat në maksimum në mënyrë që performanca të jetë sa më e…
Këto janë settings, crosshair dhe keybinds të DrLupo në Valorant
Ja se si duken settings-at e tij Lançimi i Valorant ka tërhequr shumë streamers dhe DrLupo ishte një prej tyre. Veterani i zhanrit battle royale menjëherë e provoi lojën dhe eksperienca e tij në shooters menjëherë e ndihmoi atë të…