PUBG Mobile Lite: Sa harta ka versioni Lite?
Le të mësojmë më shumë rreth PUBG Mobile Lite, versionin e kompresuar të PUBG Mobile dhe dy hartat e saj unike që versioni normal nuk i ka PUBG Mobile është ndër lojërat Battle Royale më popullor, me një lojë mjaft…
PUBG Mobile Lite zbulon eventin Easter me shpërblime emocionuese
PUBG Mobile Lite i është bashkuar festimeve të Pashkëve me ngjarjen e vet për këtë festë. Easter event përfshijnë Golden Egg Hunt dhe Golden Egg Exchange, të dyja janë në dispozicion në skedën e events dhe do të zgjasin deri…
PUBG Mobile Lite lançohet në Indi për telefonat me parametra të ulëta
Gameplay i ngjashëm. Hartë e vogël me 60 lojtarë dhe ndeshje nga 10 minuta. PUBG Mobile Lite, një version më i zbehtë le të themi i lojës së famshme battle royale PUBG Mobile është lançuar në Indi. Duke nisur që…