Rainbow Six Siege sjell një bashkëpunim me La Casa De Papel
Loja do të jetë gjithashtu falas për një fundjavë Rainbow Six Siege do të ketë një tjetër fundjavë falas, por këtë rradhë loja gjithashtu do të promovojë dhe serialin e Netflix Money Heist (La Casa De Papel). Eventi Money Heist…