Tani mund të bëhesh Lojtari numër Një nëpërmjet telefonit tënd!
#rrinështëpi Një nga opsionet më të përshtatshme për një kohë të lirë të përmbushur janë padyshim lojërat, bota magjike e personazheve virtuale, sfidave dhe madje edhe adrenalina mund të përjetohet individualisht ose në shoqëri me të dashurit dhe miqtë. Nuk…
Ku dallon Samsung Galaxy Note 20 nga Galaxy S20?
Nuk dallon haha.. Me kalimin e kohës po bëhet më e vështirë për Samsung që të bëjë dallimet mes familjes së Galaxy S dhe Galaxy Note. Me daljen në treg të Galaxy S20, Galaxy S20Plus dhe Galaxy S20 Ultra dhe…
Galaxy S20 zbulon një udhë të re për fotografinë me sensorë të rezolucionit të lartë dhe teknologjinë Space Zoom
Nëse jeni në ndriçim të dobët ose subjekti juaj është shumë larg, ndonjëherë fotografia perfekte thjesht nuk është e mundur pa pajisjet e duhura. Për ta zgjidhur këtë, kamera e Galaxy S20 kombinon lehtësisht një sistem harduerësh të kamerës së…
Samsung Galaxy S20 Ultra – GameON Review | Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty, Osu!, Mobile Legends
Kjo Review eshte mundesuar nga Telekom Albania. Ju mund të rezervoni paraprakisht Samsung Galaxy S20 Ultra nëpërmjet Telekom Albania në këtë link: https://rezervo.telekom.com.al/ GameON Albania ka bërë review Galaxy S20 Ultra dhe performancën e këtij smartphone në gaming duke luajtur lojëra…
Galaxy Buds+: Ndrysho mënyrën se si përjeton audion
Duke u bazuar në përvojën e jashtëzakonshme të audios wireless të ofruar nga Galaxy Buds, Galaxy Buds+ të rinj të Samsung janë krijuar për të siguruar përvojën më të përshtatshme të dëgjimit, me cilësi edhe më të lartë. Me teknologji…
Ja se sa do të kushtojnë smartphone-t Samsung Galaxy S20
Çmimet e tyre janë shumë të përafërta me ato të Galaxy S10 Ka patur zëra të shumtë rreth çmimit të serisë Samsung Galaxy S20. Disa spekulojnë se çmimi bazë do të nisë tek $800 për Galaxy S20, ndërkohë që mund…
Bëhen leak parametrat e plota të serisë Samsung Galaxy S20
Bateri të mëdha, ekrane gjigande dhe shumë kamera Është zbuluar një listë e re parametrash për Samsung Galaxy S20, e cila padyshim do t'i interesojë blerësve që kanë në mendje të blejnë një smartphone të ri këtë vit. Edhe pse…