Tech

Samsung Galaxy S20 Ultra – GameON Review | Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty, Osu!, Mobile Legends

Kjo Review eshte mundesuar nga Telekom Albania. Ju mund të rezervoni paraprakisht Samsung Galaxy S20 Ultra nëpërmjet Telekom Albania në këtë link: https://rezervo.telekom.com.al/

GameON Albania ka bërë review Galaxy S20 Ultra dhe performancën e këtij smartphone në gaming duke luajtur lojëra si Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile, Mobile Legends, Archero, osu! etj.

Gjithashtu kemi testuar kameran dhe specifikat e tjera të këtij smartphone, duke treguar cilësinë e xhirimit dhe fotografisë.

Nëse dëshironi më shumë reviews etj., shkruani në komentet më poshtë.

Mund të na kontaktoni në [email protected]