fbpx
Ocelote thotë se G2 Esports do të fitojë Worlds në të ardhmen
G2 nuk duket aspak i demoralizuar Pas një humbjeje të thellë në finalen e League of Legends Worlds 2019, themeluesi i G2 Esports, Ocelote, tha se organizata duhet të vazhdojë të jetë pozitive dhe të hedhi sytë drejt së ardhmes.…
Ekipi i G2 Esports në LoL do të sponsorizohet nga Mastercard
Kjo ka ardhur fiks përpara finales së Worlds 2019 në League of Legends këtë fundjavë Organizata G2 Esports zbuloi ditën e djeshme se ekipi i League of Legends i G2 Esports do të bashkëpunojë me Mastercard për të sjellë eksperienca…