Tag: dr strange

Traileri brazilian i ‘Spider-Man: No Way Home’ konfirmon rikthimin e Spider-Men
Hype për Spider-Man: No Way Home po rritet në nivelet e supernovës dhe ky version brazilian i trailerit më të ri me sa duket tregon se Andrew Garfield dhe Tobey Macguire me të vërtetë po kthehen në rolet e tyre.…
Këto janë detajet që WandaVision na dha mbi filmat e ardhshëm të Marvel
Finalja e WandaVision ishte një slitë emocionale për shumë arsye. Në të vërtetë, nuk kishte një por dy skena pas credits screen të cilat na japin disa ide se çfarë mund të sjellin filmat ose serialet e ardhshëm të Marvel.…
Çdo gjë që duhet të dini për Fazën e 4 të Marvel Cinematic Universe
10 projekte të mëdha në formën e filmave dhe serialeve do të vijnë deri në 2021. Faza e katërt e Marvel Cinematic Universe do të përfshijë 10 filma dhe seri të Disney + kur të lançohet vitin e ardhshëm, ku…