Tag: captain america

Loja e re mobile e Marvel duket super
Lojërat mobile marrin një emër të keq për humbjen e kohës, që ofrojnë vetëm lojëra të përsëritura. Future Revolution i Marvel me shpresë do të shmangë ato tendenca pasi duket si një lloj crossover epik i Marvel që adhuruesit t’i…
Filmi i ri i Superman do të përfshijë një aktor me ngjyrë
Një epokë krejt e re do të vijë së shpejti për Man of Steel, me autorin Ta-Nehisi Coates që bashkohet me J.J. Abrams për një reboot të Superman nga DC Comics. Dhe duket se ky do të jetë një ndryshim…
Si të merrni skinin e Captain America në Fortnite Season 3
Epic ka zbuluar se lideri i Avengers, Captain America ka ardhur si skin në lojë me rastin e 4 korrikut. Ja se si mund ta merrni skinin më të fundit të Marvel Series nëse doni. Ardhja e Steve Rogers nuk…
Skini i Captain America është i disponueshëm në Fortnite Item Shop
Një skin i ri me rastin e pavarësisë së Amerikës. Nëse keni dashur ndonjëherë të luani Fortnite si Captain America atëherë jeni me fat. Epic Games solli sot veshjen e Captain Amerika në lojë, duke i lejuar lojtarët të veshin…
Ky leak sugjeron se Captain America është skini i ardhshëm në Fortnite
Fortnite ka futur Deadpool dhe Aquaman në lojë gjatë Chapter 2 deri më tani. Tani duket se edhe Captain America i Marvel do të jetë heroi i ardhshëm që do i bashkohet battle royale-it të Epic Games. Kjo duket të…