fbpx
Kjo është harta e re e Battlefield, Marita, e vendosur në Greqi
Beteja e Greqisë do vijë te të gjithë lojtarët në korrik. Kapitulli i katërt i Battlefield 5 do të vijë në 27 qershor, por jo të gjitha gjërat do të vijnë me një ditë. Harta Marita do të lançohet për…
Harta e re e Battlefield 5 është një ishull i mrekullueshëm i Mesdheut
Batica po na çon në Kretë. Një hartë e re e quajtur Mercury do të vijë në Battlefield 5. Ajo do të bazohet në ngjarjet e Betejës së Kretës, ku pushtuesit gjermanë sulmuan Anglezët, Grekët dhe ANZAC(Trupat e Australisë dhe…
Detajet më të fundit mbi të ardhmen e Battlefield 5 gjatë 2019
DICE jep më shumë detaje mbi çka pritet të ndodhë në Battlefield 5 Dje, DICE shpërndau planin e plotë për Battlefield 5 për pjesën e mbetur të muajit. Sa për t'ju kujtuar, do të ketë përmbajtje falas që do t'i…
Firestorm Battle Royale vjen në Battlefield 5 këtë muaj
Së bashku me helikopterë, tankë dhe traktorë Battlefield 5 futet në zhanrin battle royale me anë të Firestorm, e cila do të lançohet në 25 mars. Më poshtë mund të ndiqni trailer-in. Mode-i battle royale kishte disa kohë që përgatitej,…
Battlefield 5 battle royale mund të vijë së shpejti
Një prej Daily Order-ave të rinj kërkon pjesëmarrje në Firestorm që nuk është lançuar akoma Battle royale e Battlefield 5 pritet të lançohet në pranverë, çka domethënë se mund të vijë në një moment të çfarëdoshëm nga tani deri në…
‘Patch Notes’ e Battlefield 5 grubullojnë mbi 22 mijë fjalë
Battlefield 5 ka patur një varietet të gjerë betash gjatë muajve të fundit dhe DICE shprehet se në lançimin final të lojës do mund të shohim mjaft ndryshime të bazuara në këshillimet e lojëtarëve. E thënë ndryshe aq ndryshime sa…
Henry Cavill në The Witcher të Netflix – GameON Weekly
GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishmesh të javës. Në edicionin e tretë të GameON Weekly flasim për: 5. Smash Bros. Ultimate zbulon World of Light 4. Battlefield 5…
Lançimi i Battlefield 5: Detajet e plota mbi tetë hartat e lojës
Sot, DICE zbuloi listën e plotë të hartave që do të jenë të disponueshme në lançimin e Battlefield 5. Këto tetë vende, të cilat variojnë nga Afrika e Veriut në malet e Skandinavisë, do të shërbejnë si pikë startimi për…
Battlefield 5: DICE thyen heshtjen mbi cosmetics microtransactions
Kemi kohë që pyesim veten si do të funksionojë tipari i ri i Tides of War - Battlefield 5. Po flasim për lënien pas të premium pass dhe zëvendësimin e saj me live services. Zhvilluesit kanë qenë mjaft të përmbajtur…
Ja çfarë duhet të dini për lançimin e Battlefield 5
Electronic Arts dhe DICE kanë zbuluar se Battlefield 5 do të jetë në battle royale mode. Loja do të lançohet në pranverë të 2019. Sipas zhvilluesve, Firestorm ka për qëllim të balancojë battle royale mode me aspektet tipike që e…