Dell ju lejon të kontrolloni iPhone nga PC
Dell Mobile Connect tashmë suporton screen-mirroring. Nëse jeni përdorues i iPhone me një kompjuter modern të Dell, tashmë mund të pasqyroni telefonin tuaj në PC dhe ta kontrolloni duke përdorur Mobile Connect app të Dell. Versioni 3 i iOS app…
Prototipi Concept UFO i Alienware sjell një PC që duket si një Switch
A është kjo e ardhmja e videolojërave? Alienware njihet më së miri për laptopët e saj të mëdhenj gaming, por në CES 2020, kompania tregoi një prototip të ri interesant, Concept UFO. Është një PC plotë me lojëra Windows 10,…