Esports

Si të shihni livestream-in e finales së tournament-it të Blink for PUBG presented by GameOn

Kërkojmë ndjesë për ndërprerjen e vazhdueshme të Stream-it. Kemi marrë sulme të vazhdueshme DDOS dhe ndërprerje nga operatorë të ndryshem interneti. Kjo është diçka e shkaktuar nga njerëz që nuk ja duan të mirën komunitetit të gaming në Shqipëri dhe Kosovë dhe do të donim të theksonin që kjo nuk do të na ndalë që të bëjmë atë që dimë të bëjmë me mirë, por vetëm do na bëjë me të fortë. Falënderojmë shumë ata që na kanë dhe vazhdojnë të na mbështesin në kete kohë të vështirë.

Do të jetë një përballje e fortë.

Për të gjithë ju që mund të mos e dini, sot në sallat e Blink Prime, Tiranë do të mbahet finalja e tournament-it të ‘Blink for PUBG presented by GameOn’. Dje në fazën e grupeve u përzgjodhën ekipet më të mira, të cilat do të rindeshen sot, për të parë se kush realisht do të jetë ekipi më i mirë.

Grupi do të përmbajë të njejtën strukturë si në fazën e mëparëshme, pra 20 ekipe. I vetmi ndryshim është se këtë rradhë ekipet do të luajnë nga dy ndeshje për secilën nga hartat: Erangel Miramar dhe Sanhok. Sistemi i pikëve do të mbetet i njejtë. Për çdo vrasje do iu shtohen 20 pikë.

Me një pricepool prej 2000€ ekipi fitues do të marrë çmimin e madh prej 1000€ dhe pesë ekipet pasardhëse që do e ndjekin vendin e parë, do të marrin pjesën e mbetur në varësi të pozicionimit të pikëve.

Për të gjithë ju që doni ta ndiqni livestream-in, do të na gjeni në kanalin tonë të YouTube: GameOn Albania, në Twitch me emrin BlinkPrime ose gameonalbania dhe në facebook-un tonë GameOn.al. Mos humbni një finale vërtet spektakolare.