Tag: blink prime

Gjithçka ndodhi në Blink For PUBG Presented by GameOn Tournament
Eksperiencat dhe momentet më të bukura. Ky mund të jetë lajm i ri për disa prej jush dhe lajm shekulllor për ca të tjerë, por para jo më larg se një javë nisi tournamenti Blink For PUBG Presented by GameOn.…
Si të shihni livestream-in e finales së tournament-it të Blink for PUBG presented by GameOn
Kërkojmë ndjesë për ndërprerjen e vazhdueshme të Stream-it. Kemi marrë sulme të vazhdueshme DDOS dhe ndërprerje nga operatorë të ndryshem interneti. Kjo është diçka e shkaktuar nga njerëz që nuk ja duan të mirën komunitetit të gaming në Shqipëri dhe…
Blink for PUBG Tournament presented by GameON Albania
Tournamenti do të zhvillohet në Tiranë në sallat e Blink Prime në datat 25 dhe 26 Maj 2019. Prize Pool është 2000 EUROdhe do të ofrohet nga organizatorët (BLINK). Ekipi i GameON Albania do të jetë prezent me komentimin, prezantimin dhe me shumë surpriza. Tournameti do transmetohet LIVE në…