Tag: GaameOn Albania

Si të shihni livestream-in e finales së tournament-it të Blink for PUBG presented by GameOn
Kërkojmë ndjesë për ndërprerjen e vazhdueshme të Stream-it. Kemi marrë sulme të vazhdueshme DDOS dhe ndërprerje nga operatorë të ndryshem interneti. Kjo është diçka e shkaktuar nga njerëz që nuk ja duan të mirën komunitetit të gaming në Shqipëri dhe…