PC PS4 Xbox One

Darksiders III: 40 minuta gameplay

Darksiders III do të dalë më 27 nëntor për PC, PS4 dhe Xbox One. Në videon gameplay më sipër, ju mund të shihni jo vetëm disa beteja, por edhe një boss fight dhe natyrisht dhe mjedisin e shkatërruar nga lufta. Rastësisht, eventet në degën e ardhshme zhvillohen paralelisht me paraardhësit e saj.