fbpx
Zhvilluesit e lojërave janë të habitur dhe deri diku të intimiduar nga fuqia e PS5
Me gjeneratën e re të konsolave që po vjen së shpejti, zhvilluesit kanë filluar të diskutojnë rreth PlayStation 5 dhe Xbox Scarlett dhe mbi gjërat që mund të presim prej tyre. Ndër to kemi Toshihiro Nagoshi, drejtori i përgjithshëm i…
Sega ndryshon fytyrën e personazhit në Judgement pas arrestimit të aktorit
Sega e ka hequr literalisht nga loja aktorin Pierre Taki nga videoloja Judgement, duke zëvendësuar zërin dhe pamjen e tij me atë të një performuesi të ri. Taki ka qenë aktori që portretizonte Kyohei Hamura, por në një update nga…
Judgement i Sega hiqet nga shitjet, aktori i saj arrestohet për drogë
Nëse kjo do të ndikojë lançimin perëndimor të lojës ende nuk e dimë. Sega ka anulluar shitjet e lojës spin-off të Yakuza, Judgement, pasi një nga aktorët e lojës u akuzua për përdorim të kokainës. Pierre Taki, i cili dublon…
Judgment, loja nga zhvilluesit e Yakuza, tashmë ka një datë lançimi
Përgatituni për Judgment këtë verë. Judgment do të vijë edhe për ne këtej nga perëndimi. Sega njoftoi se loja nga studioja pas Yakuza do të vijë në PS4 në 25 qershor. Ata që i bëjnë pre-order do të mund ta…
Zhvilluesit e Yakuza sjellin lojën Judgment në Europë dhe Amerikë
Judgment vjen në 2019 për PS4 Zhvilluesi pas lojës Yakuza, Sega do të sjellë lojën Judgment në Amerikën Veriore dhe Europë rreth verës së 2019s për PlayStation 4. Loja do të lançohet pasnesër, në 13 dhjetor në Japoni. Krahas njoftimit se loja do…