Tag: twitch prime

Këtu janë të gjitha lojrat falas që mund të gjeni tani
Ka shumë lojëra të tmerrshme falas që lundrojnë për momentin, që nga çmimet falas javore të Epic Games deri te promovimet e botuesve në Steam, dhuratat e shitjeve GOG. Ndjekja e të gjithave mund të jetë e vështirë, dhe ju…
Tashmë keni mundësinë të merrni $1 milionë në GTA Online
Prime Gaming po jep deri në 1 milion dollarë dollarë në GTA Online për të festuar Cayo Perico Heist Pasi të kërkoni shpërblimin tuaj, do t'ju paguhen 200,000 dollarë në lojë në të njëjtën kohë për regjistrimin në çdo javë;…
Amazon ribrandon së fundmi Twitch Prime në Prime Gaming
Amazon dhe Twitch planifikojnë të ribrandojnë Twitch Prime në Prime Gaming, sipas vetë insider-it Rod “Slasher” Breslau. Slasher tregoi logon e re të shërbimit dhe postoi një përshkrim të qëllimeve dhe veçorive të kompanive që do të jenë në dispozicion…
Shfaqja e parë e Twitch Prime tregon të gjitha gjërat që merrni falas me të
Koha për të bërë loot. Twitch mbajti shfaqjen e tij të parë Twitch Prime dje dhe e gjithë ideja e saj ishte të tregonte se çfarë anëtarët e Twitch Prime mund të marrin falas. Shumica e gjërave falas të diskutuara…
Këto janë lojërat falas të nëntorit për Twitch Prime
Nëse jeni regjistruar në Amazon Prime, do të keni akses edhe në Twitch Prime, do të thotë që gjithashtu do të mund të merrni disa lojëra falas për PC këtë nëntor. Amazon sapo ka njoftuar listën e lojërave që do…
Fansat e PUBG Mobile mund të marrin Infiltrator Jacket me Twitch Prime
Oferta skadon në 17 tetor PUBG Mobile dhe Twitch Prime do të bashkëpunojnë për t'ju sjellë fansave të battle royale mbi dy muaj exclusive loot. Oferta e dytë e promocionit është live tani, pra fansat mund të marrin Infiltrator Jacket…
Këto janë lojërat falas të Twitch Prime për muajin tetor
Lojtarët që janë të dhënë pas shërbimeve subscription janë mësuar me të marrit lojëra falas. Përdoruesit e Twitch Prime janë një pjesë e kësaj kategorie dhe si për çdo muaj, janë zbuluar lojërat që do të jenë të disponueshme në…
Si të merrni katër muaj loot të League of Legends nga Twitch Prime
Riot Games ka bashkëpunuar me Twitch për të sjellë katër muaj LoL loot për anëtarët e Twitch Prime. Twitch Prime po ofron katër kapsula me loot të League of Legends përgjatë katër muajve. Përkatësisht Rift Herald’s Capsule, Red Buff’s Capsule,…
Merrni Nintendo Switch Online falas për një vit përmes Twitch Prime
Atyre që kanë abonime në Switch Online thjesht iu shtohet. Twitch Prime do të japë diçka mjaft të mirë këtë rradhë, një vit falas të Nintendo Switch Online, pavarësisht nëse jeni të abonuar në të ose jo. Anëtarët e Twitch…
Këto janë lojërat falas për muajin janar në Twitch Prime
Twitch Prime vjen sërisht për të na ofruar disa lojëra falas. Deri në 31 janar ata që janë subscribed në Twitch Prime do të mund të marrin falas: Hyper Light Drifter Orwell Republic Bomber Crew Bashkë me lojërat falas, paketa Devolver…