Tag: Titanfall 2

Apex Legends sjell një tjetër Legend nga Titanfall 2
Respawn Entertainment ka zbuluar zyrtarisht detaje për sezonin 11 të Apex Legends, i cili quhet "Escape". Sezoni 11 u premton lojtarëve një Legend të ri, Ash, një armë të re, Car SMG dhe një hartë të re. Si rregull i…
Titanfall 2 është falas këtë fundjavën në Steam
Titanfall 2 është një FPS me të vërtetë i shkëlqyeshëm që, për një larmi arsyesh kur doli në 2016. Publikimi i tij në Steam vitin e kaluar nisi një ringjallje të jashtëzakonshme, megjithatë, e cila kohët e fundit mori një…
Apex Legends do të ketë përmbajtje nga Titanfall në Season 9
Apex Legends ka pasur një vit të suksesshëm për nga përmbajtja e re dhe duket sikur një nga features më të kërkuara nga komuniteti i fansave do të vijë: më shumë Titanfall. Titanfall, Titanfall 2, dhe Apex Legends ndajnë një univers,…
The Sims 4 dhe Titanfall 2 janë tashmë në Steam
Lojërat janë gjithashtu me ulje. Pak para livestream-it të EA Play, Electronic Arts solli një tjetër tufë lojërash dhe DLC në Steam, duke përfshirë këtu dramën first-person, A Way Out, simulatorin The Sims 4 dhe Titanfall 2. Këto shtojca të…
PlayStation Plus ofron Titanfall 2 dhe Monter Energy Supercross në dhjetor
Subscribers-at e PlayStation Plus do të marrin dy lojëra plot aksion këtë dhjetor: Firt person shooter-in e Respawn Entertainment, Titanfall 2 dhe Monster Energy Supercross-The Official Videogame. Të dyja lojërat e PlayStation 4 do të jetë të disponueshme si pjesë…