Tag: tips

TikTokers më në fund mund të marrin donacione nga fansat
TikTok po u jep krijuesve të tij edhe më shumë mënyra për të fituar para nga videot e tyre pasi fansat tani mund të japin këshilla direkt për profilet e tyre të preferuara. Sidoqoftë, opsioni nuk është i disponueshëm për…
Dëshironi headshots më të lehtë në Valorant?
Një trik i ri mund të përmirësojë shumë shënjestrën tuaj. Devolper Riot Games ka forcuar lojën me armë të Valorant në një efekt të shkëlqyeshëm në një update të fundit të patch-it. Me saktësinë e vrapimit që ka marrë një…
5 këshilla që të fitoni betejat në PUBG Mobile Lite
Qëllimi i të gjithë lojtarëve të battle royale, përfshirë entuziastët e PUBG Mobile Lite, është të fitojnë lojën. Këto ndeshje kanë të bëjnë me të qenit personi i fundit që mbijeton. Për të fituar ndeshje, lojtarët duhet të kenë parasysh…
Ja se si të kapni headshots më lehtë në Free Fire
Free Fire është një lojë popullore battle royale me një bazë të madhe lojtarësh dhe me një komunitet të madh konkurrues. Ndërsa konkurrenca rritet, lojtarët duhet të rrisin saktësinë dhe saktësinë e qëllimit të tyre për të shkëlqyer në lojë.…