Shikoni Geralt të vërë në përdorim një shpatë të Minecraft
Ky mod e shton shpatën brenda The Witcher 3. Mods janë të shkëlqyera për shumë gjëra, ndër to sjellia e fantazive më të çuditshme në realitet. Rasti në fjalë përshembull, na prezanton me Geralt of Rivia që bredh Continent me…
CD Projekt Red zbulon ndryshimet mes Cyberpunk 2077 dhe Witcher 3
Zhvilluesi i Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, zbuloi detaje të mëtejshme për lojën në një intervistë të mbajtur në 9qershor. Kompania polake shpjegoi se çfarë ndryshimesh madhore do të ketë ky first-person shooter RPG në krahasim me The Witcher 3.…
Cyberpunk 2077 do të ketë po aq DLC sa The Witcher 3
The Witcher 3 kishte shumë DLC. The Witcher 3 është një nga lojërat e pakta në të cilën lojtarët nuk ankohen për mungesën e DLC-ve. Kjo për shkak të dy expansionave të saj, Hearts of Stone dhe Blood & Wine.…
The Witcher 3 arrin numrin më të lartë të lojtarëve ndër vite
Seriali i Netflix duket se e ka ringjallur lojën The Witcher më në fund ka ardhur në Netflix dhe duket se Henry Cavill ka ringjallur maninë për Witcher. Lojtarët po rikthehen tek trilogjia RPG e CD Projekt Red dhe të…
The Witcher i Netflix nxjerr trailer-in final të serialit
The Witcher i Netflix do të dalë në fundin e javës tjetër, dhe gjatë pritjes përshëndetemi me trailer-in final. The Witcher i Netflix, adaptimi i ardhshëm i librave të autorit Andrzej Sapkowski, do të nxjerri të 8 episodet e sezonit…
The Witcher 3 po shet më shumë kopje në 2019 se në 2018
Këtu po e kupton që ke të bësh me një lojë të mirë Kanë kaluar më shumë se katër vite që kur CD Projekt RED uli çmimin e The Witcher 3 dhe edhe sot e kësaj dite loja ka ngelur…
Leak: Zbulohet data e ardhjes në Switch të The Witcher
Data e lançimit të The Witcher 3 në Nintendo Switch mendohet të jetë 24 Shtatori i këtij viti. Ky informacion vjen nga një leak. Burimi i këtij të fundit është një listim i gjetur në një faqe online të Republikës…
Cyberpunk 2077 do të ketë përfundime të ndryshme si The Witcher 3
Çdo zgjedhje ka rëndësinë e saj! Dizenjuesi i misioneve të Cyberpunk 2077 Mateusz Tomaszkiewicz ka konfirmuar se loja do të ketë disa përfundime. Kjo do të thotë se zgjedhjet e personazhit do të jenë një nga gjërat më të rëndësishme…