Tag: steam library

Lojërat më të mira falas në Steam
Cilat janë lojërat më të mira falas në Steam? Nëse jeni të mërzitur dhe pa lek, nuk keni nevojë të keni frikë nga thatësira e lojërave. Steam është plot me lojëra për të luajtur pa shpenzuar asnjë qindarkë. Për më…
Steam Library e re vjen në 17 shtator, ja çfarë duhet të prisni
Më në fund Steam Library i ri është afër nesh, pasi Valve ka konfirmuar se ndryshimet që do ti bëhen do të vijnë në public beta në datë 17 shtator. Display i ri dhe i modifikuar ka si qëllim t'ju…
Ndryshimi i pamjes së Steam Library është vetëm pak javë larg
Një përmirësim i madh po vjen Steam Library do të ndryshohet tërësisht dhe beta do të lançohet pas vetëm pak javësh. Kemi kohë që e presim këtë update që prej lajmërimit të tij në mars dhe kemi pasur dhe informacione…